F3F Sesong start på Ognøya

DSC07864F3F Trenings / sesong start gikk av stabelen søndag 29 mars på Ognøya / Bokn. Dette hanget så flyr vi rett over e139.

Vindstyrken var ca 2-4 m/s, noe som var helt greit for en nybegynner (underskrivende) og teste ut hang flyving, Sikkert for flere andre litt smårustne vinterfingre 🙂

Hanget 

DSC07843

Montering av Fly

Det tar ca 10 min og gå opp på hanget fra Rasteplassen som ligger langst e139, rimelig bratt stigning før det flater HELT ut.  Vel fremme så ble det montering og siste sjekk av utstyret før flya ble “kastet” utfor hanget.


Marius og Svein-Inge

Marius og Svein-Inge

Svein-Inge som nybegynner i hang flyving fikk veldig gode instruksjoner på sin første flytur. Litt skummelt dette og fly uten noe form for motor 🙂 Flyet i lufta er en Ellipse v2 vingespenn ca 3 meter.

Liten filmsnutt av Ellipse v2 i lufta.

 

Vi hadde en veldig bra dag, det var ikke så atformange som kom, men neste F3F stevne er 2-3 Mai F3F Norgescup. Vi kommer til og poste Info om dette her på sidene og facebook, slik at alle så vil kan komme og se evt delta:) Så en oppfordring av en hang fersking tørk av støvet på alt som kan fly på Hang og bli med for detta er gøy 🙂


 

Bildegalleri fra dagen

 

One thought on “F3F Sesong start på Ognøya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *